BSL | Antep deplasmanında kaybediyoruz!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 20. haftasında deplasmanda Gaziantep Basketbol ile karşılaşan Galatasaray erkek basketbol takımı rakibi karşısında sahadan 68-61 mağlup ayrıldı. Ekrem Memnun'un öğrencileri bu sonuçla ligdeki 13. mağlubiyetini almış oldu.

Galatasaray erkek basketbol takımı mücadeleye Alex Hamilton, Trais Trice, Göksenin Köksal, Brock Motum ve Amile Jefferson beşiyle başladı. Rakibi karşısında maça iyi bir başlangıç yapan ve ilk çeyreği 17-20 önde tamamlayan takımımız, ikinci çeyrekte hücumda yaşadığı tıkanıkları çözemedi ve devreye 36-30 geride girdi. Hücumda skor opsiyonlarından istediği katkıyı alamayan takımımız bu çeyrekte sadece 13 sayı atarken, savunmada rakibine direnç göstermeye çalışsa da final periyoduna 51-43 geride girdi. Mücadelenin final periyoduna etkili bir giriş yapan ve oyunu 55-55'te eşitleyen takımız bu sekansın ardından 10-0'lık seri yedi ve rakibi karşısında geri dönemedi. 

17 sayı üreten Alex Hamilton takımımızın en skorer ismi olurken, 11 sayı - 8 ribaundluk performansıyla Brock Motum istatistik hanesini dolduran bir diğer isim oldu. Galatasaray erkek basketbol takımı ligde kalma konusunda "hedef rakip" olarak belirlenecek karşılaşmada gelecek hafta Aliağa Petkim ile karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0