DeAndre Yedlin kimdir?

Ara transfer döneminde kadrosunu Henry Onyekuru, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed ile güçlendiren Galatasaray'da sağ beke de hamle geldi ve Cimbom, Newcastle United'dan DeAndre Yedlin'i kadrosuna kattı. Galatasaray Amerikalı sağ bek için herhangi bir bonservis bedeli ödemezken tecrübeli oyuncu ile yıllık sözleşme imzaladı. 

DEANDRE YEDLIN KİMDİR? 

Peki Galatasaray'ın yeni transferi DeAndre Yedlin kimdir? Yedlin, 9 Temmuz 1993 tarihinde ABD'nin Seattle şehrinde dünyaya geldi. Letonyalı asılı olan Yedlin futbol kariyerine Emerald City'de başladı. Altyapı kariyerini Northwest Nationals ve Crossfire Premier'de geçiren başarılı oyuncu gösterdiği performansın ardından Seattle Sounders FC'nin yolunu tuttu. Burada 56 maça çıkan Yedlin dikkatleri üzerine çekmiş ve 2015'te Premier Lig'in dev ekibi Tottenham'a transfer olmuştu. 

Ertesi sezon Sunderland'e kiralanan Yedlin 25 maça çıkmış ve 2 asist ile mücadele etmişti. 2016-2017 sezonunda Newcastle United'a satılan Amerikalı sağbek burada 125 karşılaşmada 3 gol - 11 asistlik performansa imza atmıştı. Sağ bek mevkisinde oynayan Deandre Yedlin, ihtiyaç halinde ise orta sahanın sağında görev alabilen Yedlin, ABD milli takım formasını ise 62 kez giydi. Yedlin, Galatasaray ile yıllık anlaşma sağladı. 

FCN Blog Youtube kanalına abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! Abone olmak için tıklayın...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0