Efe Güven: Farklı kazanmamıza rağmen memnun değilim..

Milli takım arasının ardından Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş karşısında rahat bir oyun ortaya koyarak farklı galibiyetle ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Genel anlamda çok memnun olduğum bir karşılaşma olmadı. Son iki maçtır bize yetecek kadar onayıp maçları kazanmasını biliyoruz. 6 maçlık bir seri olarak düşünmüyorum ben bunu. Ligin sonu yaklaşıyor ve sonuç kısmına yaklaşıyoruz. Sadece kazandığımız için mutluyum. İstediğimizi çok fazla sahaya yansıtamadık. Düşük yüzdeyle oynadık ve savunmada çok yumuşak kaldık. Daha değişik ve daha iyi bir basketbol ortaya koyabilirdik. Önümüzde Çankaya Basketbol karşılaşması var. O karşılaşma için yarından itibaren hazırlıklarımıza başlayacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0