Gedson Fernandes: Takım olarak iyi iş çıkardık...

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği BB Erzurumspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı kırmızılıların Portekizli ismi Gedson Fernandes, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"TAKIM OLARAK İYİ İŞ ÇIKARDIK"
“Takım olarak iyi bir iş çıkardığımızı ve çok önemli bir 3 puan kazandığımızı düşünüyorum. Zor bir maçtı saha şartları anlamında da zor bir maçtı. Buna rağmen iyi mücadele eden, iyi oynayan bir Galatasaray vardı. O yüzden kendimi de iyi hissediyorum. Diğer taraftan takım olarak da iyi performans gösterdik. 83 numara benim için önemli bir numara. Profesyonel kariyerime ilk adım attığımda numaram 83'tü o yüzden öyle bir özelliği var.”

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0