Göztepe'nin genç kalecisi Terim'in dikkatini çekti!

"Geleceğe yatırım yapmalıyız." düşüncesini ara transfer döneminde net olarak gösteren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kadrosunu gençleştirme çalışmalarına şimdiden başladı. Deneyimli teknik adam scout ekibiyle yaptığı görüşmede Göztepe'nin genç kalecisi İrfan Can'ın yakından takip edilmesini isterken, 22 yaşındaki kaleci için farklı teklifler söz konusu olabilir. 

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim gençleştirmek istediği kadrosu için şimdiden harekete geçti. Ümit milli takımda da görev yapan 22 yaşındaki kaleci gösterdiği başarılı performansla teknik direktör Fatih Terim'in dikkatini çekerken, scout ekibi de İrfan Can Eğribayat'ı yakından takip etmeye başladı. Göztepe'ye sezon başında TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'dan ikinci kaleci olarak transfer edilen ancak performansıyla as kaleci olarak düşünülen Macar eldiven Megyeri'yi yedek bırakan İrfan Can ile ilgili Terim'e çok olumlu raporlar iletildiği öğrenildi.

Bir süredir ekibine İrfan Can'ı izleten Terim'in yönetime gelecek yaz transfer döneminde 22 yaşındaki başarılı eldivenin alınması için rapor vereceği öğrenildi. Bu sezon Süper Lig'de 21 maçta forma giyen 5 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0