İşte Ferro transferinin gerçekleşmeme nedeni...

Hareketli bir transfer dönemi geçiren ve çok önemli takviyeler yapan Galatasaray'da gündemdeki isimlerden biri de Benfica'nın Portekizli stoperi Francisco Ferro'ydu ancak 23 yaşındaki isim kiralık olarak Valencia'nın yolunu tuttu. Galatasaray'ın bu transferi neden gerçekleştiremediği de ortaya çıktı. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Benfica'dan Francisco Ferro için girişimde bulunan sarı-kırmızılılar, Luyindama'yı satamadığı için bu transfer gerçekleşmedi. 

Valencia'ya kiralanan Ferro'nun performansı takip edilecek. Fatih Terim-Rui Costa ilişkisine güvenen Galatasaray cephesi, sezon sonunda Benfica'ya dönecek Ferro için tekrar hamle yapacak. 1.91 boyunda 23 yaşındaki Portekizli stoper alt yaş kategorilerinde milli takım formasını giydi.

Luyindama'nın alternatifi olarak görülen Ferro bu sezonu Valencia'da tamamlayacak. Genç savunmacının bonservisi ise 3 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Benfica'da. Marcao ile yeni sözleşme uzatmayı planlayan Galatasaray iyi bir teklif gelmesi halinde Luyindama'yı satacak ve Ferro için Portekiz ekibi ile tekrar masaya oturacak.


Galatasaray-Alanyaspor maçının video analizinin yapıldığı FCN Maraton yayında! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0