Maicon'un bonservisi FIFA'lık oluyor!

Sezon başında Maicon'u bonservisiyle Al-Nassr kulübüne satan Galatasaray, bonservis ücretinin ödenmemesi nedeniyle konuyu FIFA'ya taşımaya hazırlanıyor. Daha önce Garry Rodrigues ve Bafetimbi Gomis'in transferlerinde Suudi kulüpleriyle sorun yaşayan Galatasaray, bu sefer de Al-Nassr'ın zamanında ödeme yapmamasından şikayetçi..

Arabistan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, yaz aylarında 1.43 milyon euro bonservis bedeliyle gönderdiği Maicon'un bonservisini ödemediği gerekçesiyle Al Nassr'ı şikayet etti. FIFA, Galatasaray'ın başvurusu üzerine Arap kulübüne yazı göndererek ödemeyi yapmaları için süre tanıdı. Henüz Galatasaray'a herhangi bir ödeme yapmadığı kaydedilen Al Nassr'da yetkililerin verilen sürede ödemeyi tamamlamak için büyük bir telaş içine girdikleri ve transfer cezası alma ihtimallerinin olduğu belirtildi. Ekonomik olarak zor günler geçiren Al Nassr kulübünde birçok oyuncu da maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle idmana çıkmayı reddetti.

Maicon'un da ödemelerde gecikme olduğu gerekçesiyle kulübüyle sözleşmesini feshedeceği kaydedildi. Oyuncunun menajeri Renato, "Kulüp bize olan borcunun bir kısmını ödeyeceğini söyledi ancak üzerinden bir hafta daha geçti. Şu andaki kontratın gerekliliklerini karşılamıyorlar, bu yüzden onlarla bir anlaşma yapmamız mümkün gözükmüyor." ifadelerini kullandı. Maicon'un önümüzdeki günlerde Arabistan'a giderek kulüple bir görüşme gerçekleştireceği ve sonrasında ayrılıkla ilgili son kararını vereceği de ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0