Marcao ve Luyindama'ya yeni sözleşme yolda!

Ara transfer döneminde başarılı bir süreç geçiren ve kadrosunu da gençleştiren Galatasaray'da iç transfer çalışmaları başladı. Muslera'nın menajeriyle görüşmelere başlayan yönetimi, Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Marcao ve Luyindama'nın da sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera ile nikah tazelemeye hazırlanan Galatasaray'da yeni bir operasyonun startı verildi.. Sarı-Kırmızılı yetkililer, sözleşmeleri önümüzdeki yaz bitecek olan Marcao ve Luyindama'nın menajeriyle de masaya oturdu. Avrupa'dan önemli talipleri olan iki futbolcu konusunda pazarlıkta elinin zayıflamasını istemeyen yönetim kısa süre içinde sözleşmeleri uzatmak istiyor.

Fatih Terim'in savunmadaki çok önemli kozu olan iki futbolcuya da 2025'e kadar sözleşme uzatma teklifi yapılacağı belirlendi. Marcao ve Luyindama'nın maaşlarına önemli bir zam da yapılacak. Alınan bilgilere göre 850 bin Euro garanti ücret alan Marcao'ya 1.5 milyon Euro teklif edilecek. 1 milyon 50 bin Euro maaşı olan Luyindama'nın da 1.5 milyon Euro'dan yeni sözleşme imzalaması hedefleniyor.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Alanyaspor maçının analizi yapıldı. Yeni bölümü izlemeyi ve videoları beğenmeyi unutmayın... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0