Mohamed'in kişisel antrenöründen açıklama!

Galatasaray'a geldikten sonra çıktığı 2 maçta 2 gol atarak takımına katkı sağlayan ve derbide galibiyeti getiren golü  kaydeden Mısırlı forvet Mostafa Mohamed ülkesinde adeta gündemin ilk sırasına yerleşti. Devre arasında Zamalek'ten transfer edilen 22 yaşındaki forvetin kişisel antrenörü Ahmed Jamil, oyuncusunun ceza sahasında bir makineye dönüşmesi için uzun saatler çalıştığını anlattı. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Mostafa Mohamed'in attığı goller Galatasaraylılar kadar oyuncunun, kişisel antrenörü Ahmed Jamil'i de çok mutlu etti. Mostafa'nın transfer gerçekleşmeden önce yaptıkları sıkı çalışmalar sayesinde Galatasaray'a çabucak adapte olduğunu belirten Jamil, "Fenerbahçe'ye attığı gol için baskıdan kaçma, kararlı bir şut göndermek için küçük bir alan açma çalışmalarını bir aydan fazla sürdürdük. Bazen antrenman sırasında şuta ezbere yapması için gözlerini kapatmak zorunda kaldık. Kaleciye bakmadan şut atacak hale getirdik." dedi.

Başta Mohamed Salah olmak üzere birçok ünlü ismin kişisel antrenörlüğünü yapan Ahmed Jamil, Süper Lige hazır gelmek için yoğun bir antrenman yüklemesi yaptığını ve performansını geliştirmek için özel fitness çalıştığını söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0