Mostafa Mohamed istatistikleri alt üst etti!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Zamalek'ten transfer edilen Mısırlı golcü oyuncu çıktığı 4 maçta 4 gol atarak istatistikleri alt üst etmeyi başardı. 

Ara transfer döneminde ismi uzun bir süre gündemde yer alan ve transferi yılan hikayesine dönen Mostafa Mohamed geldiği günden itibaren saha içi performansıyla adından söz ettiriyor. Zamalek'ten satın alma opsiyonlu olarak kiralanan 23 yaşındaki golcü oyuncu Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta fileleri havalandırmayı başararak dikkatleri üzerine çekti. İlk olarak ligdeki Başakşehir karşılaşmasında penaltıyı gole çeviren Mohamed bir sonraki hafta Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe karşısında galibiyeti getiren golü kaydetti. Daha sonra hafta içerisinde Alanyaspor karşısında takımımızın ilk golünü atan Mısırlı oyuncu, bu akşam oynanılan Kasımpaşa karşılaşmasıyla da takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. 

UMUT BULUT VE BAFETIMBI GOMIS'TEN SONRA İLK

Mostafa Mohamed böylelikle 4. resmi maçında 4. golüne ulaşarak daha önce Bafetimbi Gomis ve Umut Bulut'un elde ettiği başarıyı tekrarladı. Hatırlanacağı üzere Bafetimbi Gomis transfer olduktan sonra Galatasaray formasıyla çıktığı ilk 3 lig maçında ağları sarsarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Umut Bulut ise transfer olduktan sonra çıktığı ilk 4 resmi maçında gol sevinci yaşamıştı. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık'ın yeni bölümünde İnterrail Türkiye'nin kurucusu Bestami Köse konuk oldu. Seyahat ve futbol ağırlıklı geçen sohbet oldukça keyifli anlara sahne oldu.. Youtube kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0