Omar Elabdellaoui'nin lisansı askıya alındı!

Galatasaray'da
yılbaşı kutlamalarında havai fişek patlaması sonrasında gözünden ciddi şekilde yaralanan ve rehabilitasyon süreci devam eden Omar Elabdellaoui için karar verildi. Geçtiğimiz günlerde hastahaneden taburcu olan ve Florya'da arkadaşlarıyla buluşan Norveçli oyuncunun ismi, sezonun ikinci yarısı için federasyona bildirilmedi. 

Ara transfer döneminin sona ermesinin ardından kadrosuna 4 yabancı oyuncu takviyesi gerçekleştiren Galatasaray'da ayrıca genç savunma oyuncusu Valentine Ozornwafor da eklenmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda federasyona bildirilen listede 16 yabancı hakkı tamamen kullanılırken, yılbaşı kutlamalarında havai fişek patlaması sonrasında ciddi bir kaza geçiren Omar Elabdellaoui listenin dışında kaldı. Omar ile de karar öncesi istişare edildiği ve kendisinin tedavi sürecine öncelik verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı oyuncular analiz edildi. Gedson Fernandes, Galatasaray'a neler katar? DeAndre Yedlin'in oyun tarzı nasıl? Hepsi ve daha fazlası için Maraton'u izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0