Onyekuru hızlı başladı!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde satın alma opsiyonlu olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, üçüncü Galatasaray macerasına oldukça hızlı ve etkili bir giriş yaptı. Nijeryalı yıldız oyuncu iki maçta 3 kez fileleri havalandırırken, ortaya koyduğu futbolla da yüzleri güldürdü. 

Geçen hafta Gaziantep deplasmanında 2 gollük performans ortaya koyan Nijeryalı kanat oyuncusu, dün Başakşehir karşısında da şovuna devam etti. 23 yaşındaki futbolcu, mücadelenin 45. dakikasında Ryan Donk’un şık asistini iyi şekilde değerlendirip yaptığı kafa vuruşuyla golünü atmayı başardı. Oyunda kaldığı 90 dakika boyunca ortaya koyduğu etkili futbolla Başakşehir’in savunmacılarına zor anlar yaşatan yıldız isim, oyunun son dakikasında takımına penaltı kazandırarak 3-0’lık galibiyete önemli katkı sağlamayı başardı. 

Henry Onyekuru üçüncü kez geldiği Galatasaray'da çıktığı 2 lig maçında rakip kaleye 5 şut çekti, bunların 3'ünde golü buldu.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı oyuncular analiz edildi. Gedson Fernandes, Galatasaray'a neler katar? DeAndre Yedlin'in oyun tarzı nasıl? Hepsi ve daha fazlası için Maraton'u izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0