Onyekuru'nun sponsoru Diagne olacak!

Ara transfer döneminde satın alma opsiyonlu olarak Galatasaray'a transfer olan ve gelir gelmez oynadığı 3 maçta direkt etki eden isimlerin başında gelen Henry Onyekuru gösterdiği performansla parmak ısırttı. Sezon sonunda yıldız ismin bonservisini almak isteyen yönetim, FFP kriterlerinin bitmesini fırsat bilmesinin yanı sıra Mbaye Diagne'den gelecek gelire de gözünü dikmiş durumda!

Sabah gazetesindeki habere göre; Galatasaray sezon sonunda Henry Onyekuru'nun bonservisini almak için İngiltere'den gelecek haberleri bekliyor.. Ara transfer döneminde West Bromwich'e kiralanan Diagne sezon sonunda Onyekuru'nun sponsoru olacak. İngiliz ekibi Premier Lig'de kalırsa 6 milyon Euro, küme düşerse 4 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanarak Senegalli golcünün bonservisini alacak. Yıldız oyuncunun satışından gelecek bu rakamla da Galatasaray yönetimi Onyekuru'nun sözleşmesinde yer alan 4.3 milyon Euro'luk opsiyonu rahatlıkla kullanabilecek.

Sezon sonunda UEFA ile yapılan FFP anlaşmasının sona ermesi nedeniyle transferde daha rahat hareket edecek olan Galatasaray, böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş olacak! 

FCN Blog Youtube kanalında her hafta yayınlanan kendine has konsept programı Maraton'un yeni bölümünde gündem hiç kuşkusuz Fenerbahçe - Galatasaray derbisiydi.. Buraya tıklayarak kanalımıza abone olabilir ve bizlere destek verebilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0