Sakatlıktan dönen Falcao'ya zemin koruması!

Sakatlıkları sebebiyle uzun bir süre takımdan uzak kalan Radamel Falcao yaklaşık 3 haftadır takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken maç kadrosunda yer almaması dikkat çekmişti. Kasımpaşa maçında kadroda yer alması beklenen Kolombiyalı yıldız için teknik direktör Fatih Terim "sakatlık riskini" göz önüne alarak maç günü kararını değiştirdi! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; uzun süreli sakatlığının ardından Galatasaray'da bir süre önce takımla çalışmalara başlayan Radamel Falcao hafta sonu oynanılan Kasımpaşa maçında da kadroda yer almadı. Mücadele kadrosunda yer almaması sonrası Kolombiyalı golcünün gözden çıkarıldığı yönünde yorumlar yapıldı ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Falcao hakkında çıkan iddialarının aksine Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yoğun kar yağışı ile bozulan zeminde sakatlık ihtimaline karşılık Kolombiyalı yıldızı maç kadrosuna almadığı öğrenildi. Sakatlık riski sebebiyle Kasımpaşa maçında kadroda yer almayan tecrübeli forvetin önümüzdeki hafta oynanacak olan Alanyaspor maçında kulübede yer alması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon büyük beklentilerle Galatasaray'a gelen ancak yaşadığı uzun süreli sakatlıklar sebebiyle takımdan uzak kalan Falcao, toplamda 40 maç takımdan uzak kaldı. Galatasaray formasıyla 31 maçta görev yapan El Tigre bu maçlarda 16 kez gol sevinci yaşarken, çıktığı maç sayısının kaçırdığı maç sayısından daha az olması dikkatleri çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0