Falcao mu, Babel mi?

Mostafa Mohamed'in kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yarın oynanacak Sivasspor karşılaşması için forvette kimi tercih edeceği merak ediliyor. Uzun süren sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan ve Ankara deplasmanında 45 dakika sahada kalan Radamel Falcao'nun yanı sıra Ryan Babel en büyük adaylardan birisi!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Mostafa Mohamed'in kırmızı kart cezası nedeniyle, yarınki Sivasspor mücadelesinde Galatasaray'ın ileri uç bölgesinde mecburi bir değişiklik yaşanacak. 2 ay aradan sonra formasına kavuşan Radamel Falcao, ilk 11 için 1 numaralı aday olsa da, Ankaragücü maçının ikinci yarısında sergilediği performans hiç ışık vermedi. Aslan'ın hocası Fatih Terim'in, şu an için santrfor pozisyonunda Babel'i Falcao'nun 1 adım önünde gördüğü öğrenildi. Kolombiyalı golcünün de oyuna ikinci yarıda dahil olması düşünülüyor. Bugünkü taktik provada çeşitli denemeler yapacak olan tecrübeli çalıştırıcı, son kararı maç günü vermeyi planlıyor. 

Ayrıca cezası biten Oğulcan Çağlayan ile ara transferde kadroya dahil edilen Halil Dervişoğlu da Mohamed'in yokluğunda formayı zorlayan diğer isimler olacak..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0