Galatasaray gözünü alt liglere çevirdi!

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da deplasmanda Ankaragücü karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet camianın moralini bozdu. 8 maçlık galibiyet serisi sona eren sarı-kırmızılılar, Sivasspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Sezon sonu ipi göğüslemek isteyen Aslan, bir yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ajansspor'da Salim Manav imzalı yer alan özel habere göre; sezon sonunda kadrosunda yapacağı operasyon için düğmeye basan Galatasaray'da genç ve potansiyeli yüksek isimler ayrı bir önem taşıyor. Ara transfer döneminde nokta atışı yapan oyuncu izleme ekibi, teknik direktör Fatih Terim'in direktifi doğrultusunda hamlelerine devam ediyor. Yaz transfer döneminde 3.Lig'den kadrosuna Kerem Aktürkoğlu'nu katan ve genç futbolcudan yadsınamayacak verim elde eden Galatasaray'da alt ligler detaylı bir şekilde mercek altına alındı. Geleceğe yatırım kapsamında hamlelerini yapacak olan Aslan, milli takımın da alt yaş kategorilerinde forma giyen iki ismi gündemine aldı.

Sarı kırmızılı scout ekibi, Afjet Afyonspor'dan genç stoper Seyfettin Anıl Yaşar'ı takibe aldı. Bursaspor alt yapısından çıkan Seyfettin Anıl gösterdiği performansla Milli Takım yetkililerinin dikkatini çekti ve U19 Milli Takımı'na çağrıldı. 1.92'lik 18 yaşındaki sol ayaklı genç stoper bu sezon Afyon formasıyla 18 maçta görev aldı. Öte yandan sarı-kırmızılılar, Ümit Milli Takım'da oynayan sol kanat Barış Alper Yılmaz'ı takibe aldı. Genç oyuncu, Ankara Keçiörengücü'nde bu sezon 26 maçta forma giydi ve 5 gol, 2 asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0