Galatasaray yönetiminden federasyona başvuru!

Süper Lig'de son zamanlarda başarıya hasret kalan ve gündemi değiştirmek için federasyona "geçmiş yıllardaki şampiyonluklarımızı verin" başvurusu yapan Fenerbahçe'nin bu talebi karşısında Galatasaray yönetimi harekete geçti. Yayıncı kuruluşta federasyon başkanı tarafından yapılan açıklamanın ertesinde 23 Mart'ta federasyona resmen başvuran Mustafa Cengiz yönetimi, bu talebin red edilmesini istedi.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından resmi siteden de yayınlanan başvuru dilekçesi 7 sayfa ve 13 maddeden oluşurken, geçmiş yıllarda Fenerbahçe'nin yaptığı itirazın red edildiğine değinildi. TFF Tahkim Kurulu'nun yanı sıra Gençlik Spor Müdürlüğü'nün de kararlarına atıfta bulunulan dilekçede şu ifadeler yer aldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından 06.03.2021 tarihinde şampiyonluk sayılarının 28 olarak tescil edilmesi yönünde Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yapıldığı kulüp resmi internet sitesi olan www.fenerbahçe.org üzerinden yapılan duyuru ile kamuoyuna bildirilmiştir. Söz konusu başvurunun olası sonuçlarının Galatasaray Spor Kulübü'nü ve Süper Lig'de mücadele eden diğer kulüpleri de etkileme ihtimalinin bulunduğu izahtan varestedir. Söz konusu başvuruya ilişkin olarak Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılacak değerlendirmelerde incelemeye alınması için konuya ilişkin itiraz ve görüşlerimizi işbu dilekçemizde bilgilerinize sunarız. 



FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0