Mohamed attığı gollerle maliyetini karşıladı!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed gösterdiği performansla dikkat çekerken, 5 maçta attığı 5 golle takımını liderliğe taşımayı başardı. Mısırlı golcü oyuncu attığı gollerin yanı sıra takımına kazandırdığı maçlarla maliyetini de karşılamış oldu. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; BB Erzurumspor karşılaşmasına attığı iki golle damga vuran Mostafa Mohamed takımına ligde tam 9 puanlık direk katkı sağladı. Mısırlı golcü Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Erzurum maçlarındaki golleriyle takımına galibiyeti getirirken hem Galatasaray’ın liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı hem de kulübünün 8.1 milyon TL başarı primi elde etmesini sağladı. 23 yaşındaki forvet sadece bu 3 maçta 1.5 yıllık ücretini çıkarttı. 

Ara transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla transfer edilen Mostafa Mohamed uygun maliyetiyle de dikkat çekiyor. 2020-21 sezonunda yarım dönem için 400 bin dolar, 2021-22 sezonunda ise 725 bin dolar garanti ücrete forma giyen Mohamed, 1 milyon 125 bin dolarlık maliyetini attığı gollerle Galatsaray’a kazandırmış oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0