Muslera'ya nazar değdi!

Galatasaray'da uzun süren sakatlıktan bu sezon dönen ve gösterdiği başarılı performansla takımının zirve yarışında yer almasını sağlayan Fernando Muslera'ya nazar değdi. Uruguaylı oyuncu ligde son 4 maçta kalesine gelen 14 şutun 8'inde topu ağlardan çıkarttı! 

Muslera, geçen sezon Rize maçında bacağı kırıldıktan sonra sahalara 20 Ocak'taki Denizli karşılaşmasıyla harika bir dönüş yaptı. Galatasaray'ın ligin ikinci yarısında 8 maçlık galibiyet serisinde kalesine 30 şut gelen Muslera, bunların sadece 3'ünde gol yemişti. Ancak daha sonra Sivas maçında 4 şuttan 2'si, Ankaragücü karşısında ise rakibin 3 vuruşundan 2'sinde top ağlarla buluştu. 3-0 kazanılan Kayseri maçında ise çerçeveyi bulan tek şutu Muslera kurtardı. Dün de Uruguaylı file bekçisinin kalesini gelen 6 şutun 4'ünde top filelere gitti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0