Saracchi'nin alternatifi Premier Lig'den!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve oyuncu izleme ekibi gelecek sezonun kadro planlamasını da yapmaya devam ediyor. Kiralık sözleşmesi sona erecek olan Marcelo Saracchi'nin alternatifini arayan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Crystal Palace forması giyen Patrick van Aanholt oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; ara transferde kadrosunu 5 oyuncuyla güçlendiren Galatasaray, sezon sonu için de çalışmalara başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda öncelik sol bek bölgesine verilirken, scout ekibi hem radarına takılan isimleri hem de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan isimleri listeledi. Kiralık sözleşmesi bitecek Saracchi ile sakatlık sorunları yüzünden yolları ayırma kararı alan yönetim, aradığı sol beki İngiltere'de buldu. Mevcut kadroda bu sezon savunmanın solunda 4 farklı oyuncu (Saracchi, Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Linnes) görev yaptı. Ancak beklentiler karşılanmayınca listenin ilk sırasındaki Hollandalı sol bek Van Aanholt için resmi girişimler başladı.

Crystal Palace ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Van Aanholt'un menajeriyle yapılan ilk görüşmede Galatasaraylı yetkililer yazılı olarak tekliflerini iletti. Sezon sonunda serbest kalacak olan 30 yaşındaki Hollandalı sol beke yıllık 1 milyon 750 bin Euro'dan 2 sezonluk sözleşme önerildi. Kariyerinin önemli bölümünü İngiltere'de geçiren yıldız oyuncunun cevabı bekleniyor.

Bu sezon Palace formasıyla 17 resmi maçta forma giyen Van Aanholt, 1 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0