Terim özüne döndü: Hücum!

Ankaragücü mağlubiyeti ve Sivas beraberliğinin ardından Kayseri maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, zaferi istediğini sahaya sürdüğü ilk 11'le gösterdi. Gözünü karartan tecrübeli hoca uzun süredir tercih etmediği 4-4-2 sistemine döndü ve Kayseri deplasmanında çift forvetle sahaya çıktı.

Ara transferde takıma katılan Mostafa Mohamed'in başarılı performansı dikkat çekerken, Mısırlı golcü Ankaragücü karşılaşmasında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakmıştı. Sivasspor maçında uzun bir aradan sonra ilk 11'de görev yapan Radamel Falcao gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim'i tabir-i caizse zora sokarken, deneyimli teknik adam 2 maçta kaybedilen 5 puan sonrasında çift forvetli sisteme döndü. Kayseri deplasmanında 4-1-3-2 gibi bir dizilişle sahaya çıkan Galatasaray'da ön tarafta Falcao ve Mohamed birlikte görev yaparken, arka taraftaki 3 isim de hücum oyununu oynayan isimler olması dikkat çekti. Çift forvet tercihi sonrasında Terim, kanatları da Emre Akbaba ve Emre Kılınç'la oluşturdu. Orta sahanın ortasında bir başka hücumcu kimlikli Gedson Fernandes'e de formayı veren başarılı çalıştırıcı, Taylan Antalyalı'yı da çift yönlü kullandı. Terim'in bu taktiği, Galatasaray'a 3 puanı kazandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0