Terim zirve hesabı yapıyor!

Süper Lig'de üstüste yaşadığı puan kayıpları sonrasında liderliği Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli araya kayıpsız girmek isterken, ligde bekleyen 5 maçlık periyoda dair planlarını yaptı. Deneyimli teknik adam Beşiktaş'ın üstüste oynayacağı zorlu maçlara gözünü dikerken, 5'te 5 yaparak liderliği geri almayı düşünüyor. 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray son 2 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında liderliği maç eksiği bulunan Beşiktaş'a kaptırdı. Ankaragücü deplasmanında 8 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Terim'in öğrencileri, hafta sonu Sivasspor karşısında da bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçtan puanla ayrılmasına karşın sahadan 2 puan bırakarak ayrıldı. Üstüste yaşanan bu kayıplar sonrasında liderliği kaptıran sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in planları oldukça farklı görünüyor.. 

Tecrübeli hoca liderlik yarışında bulundukları Beşiktaş'ın oynayacağı zorlu Başakşehir, Fenerbahçe ve Alanya maçlarının sonucuna gözünü dikmiş durumda.. Ligde üç rakibiyle de oynayan Galatasaray ligde kalan 12 haftalık bölümde büyük maç olarak sadece Beşiktaş ve Trabzonspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın zorlu fikstüründe alacağı puan kayıplarını bekleyen İmparator, aynı dönemde oynayacakları 5 maçı kazanarak yeniden liderliği ele almanın hesaplarını yapıyor. Mart ayına puan kayıpları ve liderliği kaybederek giren Galatasaray'ın gelecek 5 maçı içinde Kayserispor ve Rize maçları kadar Nisan ayı da zorlu geçecek. Hatayspor maçı sonrası bay geçecek olan sarı-kırmızılıların milli ara dönüşü de Karagümrük ve Göztepe maçları var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0