Abdurrahim Albayrak başkan adayı oluyor!

Galatasaray'da sezon sonu gerçekleşecek seçimler öncesinde camia oldukça hareketli günler geçirirken, arka arkaya açıklanan adaylıkların ardından sürpriz bir gelişme gerçekleşti. Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın eski başkanlardan biriyle görüştüğü ve adaylık için hazırlandığı öğrenildi. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; En büyük hayalinin Galatasaray'a başkan olmak olduğunu söyleyen Abdurrahim Albayrak'ın bu amaç için harekete geçtiği öğrenildi. Mevcut yönetimde ikinci başkan olarak görevini sürdüren Albayrak'ın daha önce adaylığını açıklayan Metin Öztürk, Burak Elmas, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu'ndan sonra beşinci aday olması bekleniyor.

Şu sıralar eski başkanlardan biriyle istişare toplantısı yapan ve yine başka bir eski başkanla daha görüşen Albayrak'a mevcut yönetimin bir bölümünün de destek olması yüksek ihtimal olarak duruyor.

ŞAMPİYONLUK YÜZDESİ DİKKAT ÇEKİYOR
Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde şampiyonluk yaşama yüzdesi çok yüksek olan Abdurrahim Albayrak, 2001-02, 2011-12, 2012-13, 2014-15, 2017-18, 2018- 19 sezonlarında yöneticilik yapmıştı. Albayrak'ın yönetici olup da şampiyonluk yaşayamadığı tek sezon geçen yıldı.

Galatasaray'da son haftalarda yaşanan düşüş ve Fatih Terim'in performansı Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0