Çöküş: 8 maçta 2 galibiyet!

Süper Lig’in 36. haftasında sahasında Trabzonspor’la 1-1 berabere kalan Galatasaray, şampiyonluk yarışında çok önemli iki puan kaybetti. Fatih Terim'in öğrencileri, şampiyonluk yarışında yer aldığı lider Beşiktaş’ın deplasmanda Sivasspor ile berabere kaldığı haftada puan farkını eritme fırsatını değerlendiremedi. 

8 MAÇTA 2 GALİBİYET
Süper Lig'de son haftalardaki kötü gidişini sürdüren Galatasaray, ligde oynadığı son 8 maçtan sadece 2 galibiyet çıkartabildi. Bu maçlarda rakipleriyle 3'er kez berabere kalan ve kaybeden Fatih Terim'in öğrencileri hücum anlamında da sıkıntı yaşamaya devam etti. Rakiplerine karşı bu maçlarda 14 gol atan Galatasaray, kalesinde de 14 gol gördü. 

Galatasaray'ın sahadan galibiyetle ayrıldığı karşılaşmalarda Kayserispor ve Göztepe'yi mağlup ederken; Sivasspor - Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı. Galatasaray bir önceki iç saha maçında da Rizespor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Dün akşam oynanılan Trabzonspor maçıyla birlikte iç sahadaki galibiyet hasreti de 4 maça çıkmış oldu. 

Ligde son 6 haftaya 66 puanla giren Galatasaray, lider Beşiktaş’ın 6, ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin de 3 puan gerisinde yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0