Derbinin galibi Engelsiz Aslanlar!

TSB Süper Ligi'nin birinci etap maçları Yalova'da oynanmaya devam ederken üçüncü günde Engelsiz Aslanlar ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadelede sahadan 69-63 galip ayrılan Sedat İncesu'nun öğrencileri ligde ikinci galibiyetini aldı. 

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süre oynanmayan ve geçtiğimiz günlerde yeni bir formatta oynanmaya başlanan TSB Süper Ligi'nin birinci etabına Yalova ev sahipliği yapıyor. 15 takımın katılımıyla 4 gün sürecek olan 1. etap müsabakalarının ilk gününde Galatasaray, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Beşiktaş karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılırken ikinci günde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni 93-79 ile geçti.

Oyuna ağırlığını koyarak başlayan ve 21-17'lik ilk çeyrek skorunun ardından devreyi de 10 sayı farkla önde tamamlayan Engelsiz Aslanlar, üçüncü çeyrekte de 56-45'lik skorla farkı korumayı bildi. Ancak final periyodunda hücumda zaman zaman aksayan takımımız savunmada rakibinin geri dönmesine fırsat vermeyerek mücadeleden galip ayrılmayı başardı. 22 sayı ile oynayan Anderson ve Enes'in yanı sıra İsmail Ar attığı 16 sayı ile en skorer üçüncü isim olurken, Mustafa Arslanoğlu da mücadeleyi 10 sayı ile tamamladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0