En golcü 23 yaş altı!

Göztepe deplasmanında Galatasaray'a galibiyeti getiren isim olan ve attığı 3 golle bu sezon Süper Lig'de hat-trick yapan ilk yerli oyuncu olan Kerem Aktürkoğlu bir başka kişisel başarıya daha ulaştı. Sezon başında TFF 2.Lig takımlarından Erzincanspor'dan transfer edilen 22 yaşındaki hücum oyuncusu ligde geride kalan 33 hafta sonunda 23 yaş altı oyuncular arasında en çok gol katkısı yapan oyuncu oldu.

Galatasaray sezon başında TFF 2.Lig'de başarılı olan Erzincanspor'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, kendisine gelen fırsatları çok iyi değerlendirdi. Süper Lig'de geride kalan 33 haftada toplamda 20 maçta görev yapan ve Göztepe karşısında ikinci kez ilk 11'de şans bulan Kerem, ligde bu sezon 398 dakika forma giydi. Genç oyuncu bu maçlarda 6 gol - 1 asistlik performansa imza atarken, Süper Lig'de bu sezon 23 yaş altı oyuncular arasında en çok gol katkısı yapan iki oyuncudan biri olmayı başardı. 

1998 doğumlu olan Kerem Aktürkoğlu son olarak İzmir'de üç gol atarak öne çıkarken, bu sezon Antalyaspor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar da ligde 6 gole katkı vererek bu sıralamada yer aldı. Antalyaspor forması altında bu sezon 28 lig maçına çıkan ve 1720 dakika sahada kalan (maç başı ortalama 62 dakika) 2001 doğumlu Gökdeniz'in yanı sıra Ankaragücü'nün sezon başında Genk'ten kiraladığı Ganalı forvet Joseph Paintsil de bu sezon ligde çıktığı 27 maçta 9 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0