Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor!


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde, Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz yer alıyor Fatih Terim genç yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istiyor.

Bir sonraki sezonun kadro planlamasını sürdüren Galatasaray, Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 20 yaşındaki Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Sezon başında Erzincanspor'dan kadroya katılan Kerem Aktürkoğlu'nun gelişiminden memnun olan sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim'den Barış Alper için hamle geldi. Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Fatih Terim, Barış Alper Yılmaz'ın gelişimi ve özellikleri ile ilgili Keçiörengücü yetkililerinden bilgi aldı.

Barış Alper Yılmaz kimdir?

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Barış Alper Yılmaz kimdir?  Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Doğduğu şehrin takımı Rize Özel İdare Spor'da futbola başlayan Barış Alper, 2017 yılında Ankara Demirspor'a transfer oldu ve profesyonelliğe geçti. Ankara Demirspor formasıyla önce 3. Lig'de, ardından ise 2. Lig'de forma giyen Barış Alper Yılmaz, 2020/21 sezonu başında 1. Lig'de mücadele eden Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. 

Keçiörengücü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 53 numaralı formayı giyen Barış Alper Yılmaz, sol açık pozisyonunda görev alıyor. Sağ ayaklı hücum oyuncusu, 1. Lig'de bu sezon şu ana dek 5 gol attı, 3 de asist yaptı.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0