Galatasaray, Çağtay Kurukalıp ile anlaştı!


Galatasaray Aytaç Kara’nın ardından Kasımpaşa Kulübü’nden önemli bir futbolcuyu daha kadrosuna katıyor. Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa'nın genç sol beki Çağtay Kurukalıp'ı transfer ediyor. Galatasaray'ın bu transfer için Kasımpaşa'ya cüzi bir miktar ödeyeceği öğrenildi. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray scout ekibinin tam 3 senedir takip ettiği U 19 Milli Takımı’nın kaptanı Çağtay Kurukalıp sarı kırmızılılarla kesin anlaşmaya vardı ve bu gelişme üzerine kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı. Galatasaray uzun süredir takip ettiği futbolcunun transfer şartlarının da etkisi ile elini çabuk tuttu ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağtay Kurukalıp ile anlaştı.

Çağtay Kurukalıp kimdir? 

Genç sol bek için Galatasaray’ın, Kasımpaşa’ya 500 bin TL yetiştirme bedeli ödeyeceği öğrenildi. Kasımpaşa Kulübü ise bu gelişme üzerine Aytaç Kara’nın ardından Galatasaray ile anlaşan bir diğer futbolcu Çağtay Kurukalıp’ı da kadro dışı bıraktı. Kasımpaşa'nın alt yapısından yetişen Çağtay milli takımlarda alt yaş gruplarında 43 kez forma giyerken kaptanlık yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0