Galatasaray, Joshua King'de ısrarcı!

Şampiyonluk yarışında havlu atmak üzere olan Galatasaray'da gelecek sezona dair transfer dedikoduları devam ediyor. Sarı kırmızılıların kiralık olarak Everton forması giyen Norveçli forvet Joshua King'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Football Insider'ın özel haberine göre; Galatasaray, Everton'da kiralık olarak forma giyen Joshua King'e bir sözleşme teklifi hazırlığında. Sezon ortasında Bournemouth'tan kiralık olarak Everton'a gelen King, beklentileri karşılayamadı ve Everton, oyuncuyla sezon sonunda bir sözleşme imzalama imkanını kullanmayı düşünmüyor.Haberde sarı kırmızılıların King'e büyük bir ilgi gösterdiği ve oyuncu için muhtemel transfer yarışını kazanmak adına uzun süreli bir sözleşme teklif etmeyi planladığı belirtildi.

Devre arasında Everton'a kiralanan 29 yaşındaki forvet, Premier Lig'de henüz ilk 11'de başlama şansını elde edemezken çıktığı 8 karşılaşmada 117 dakika süre alabildi. Norveç Milli Takımı'nda 54 kez forma giyen King'in milli maçlarda 17 golü bulunuyor.

Galatasaray'da son haftalarda yaşanan düşüş ve Fatih Terim'in performansı Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0