Galatasaray'da arka planda belirsizlik var!

Galatasaray
şampiyonluk yarışı dışında da mücadeleler veriyor. Ezeli rakipleriyle zirve yarışı veren sarı-kırmızılılar, üç kritik konuda belirsizliklerle savaşıyor. Seçimin durumu, Fatih Terim'in geleceği ve sözleşmesi bitecek futbolcular camiayı düşündürüyor.  

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da şampiyonluk yarışına tutunmanın mutluluğu yaşanıyor ancak arka planda önemli belirsizlikler var. Sarı-kırmızılılarda yönetim, teknik heyet ve futbolcuların geleceği soru işaretleri taşıyor. Olağan genel kurulun mayıs sonunda yapılacağı açıklandı. Adaylar çıkıyor. Fakat pandemi nedeniyle seçimin yapılıp yapılmayacağı, yapılmazsa nasıl bir yol izleneceği belirsiz. Terim'in durumu da kafa karıştırıyor.

11 İSMİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Galatasaray'da ilk başta teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Deneyimli teknik adamın seçim sonrasında göreve devam etmeme ihtimali olduğu bile değerlendiriliyor. Bunun yanı sıra kadroda yer alan Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Martin Linnes, Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Arda Turan'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. As kadrodaki yıldızların yanı sıra devre arasında takıma katılan kiralıklar Halil Dervişoğlu, Henry Onyekuru, Gedson Fernandes ve geçen sezon takıma katılan Marcelo Saracchi'nin kontratları sona erecek. Özetle, camianın merakla beklediği seçim sonrasında Galatasaray'da geniş çaplı bir operasyon olacak gibi görünüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0