Hakkı Çapkınoğlu: Bütün kupaları kazanmak istiyoruz!

Hakkı Çapkınoğlu-Galatasaray

Efeler Ligi'nde sezonu 3. sırada tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta gelecek sezonun kadro planlamasına başladı ve ilk transferini de gerçekleştirdi. Galatasaray, Halkbank forması giyen milli oyuncu Hakkı Çapkınoğlu'nu resmen kadrosuna kattı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Hakkı Çapkınoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Çocukluğumdan bu yana sarı kırmızılı renklere gönül vermiş bir insanım. O yüzden bu takımda, bu atmosferde yer aldığım için öncelikle çok mutluyum. Kişisel ve kulüp bazında hedeflerim var tabii ki. Daha önce yaşadığım şampiyonlukları burada da yaşamak istiyorum. Uzun yıllar bu kulüpte oynamak istiyorum. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız arkadaşlarım ve ben. Umarım hepimiz için güzel bir sene olur. Hedeflerimiz tabii ki yüksek. Bu kulvardaki bütün kupaları kazanmak istiyoruz. Çok çalışıp bu hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Böyle bir gücümüzün olduğuna inanıyorum. İnşallah hepimiz için güzel bir sene olacak"  

HAKKI ÇAPKINOĞLU KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Hakkı Çapkınoğlu kimdir? 1990 Arhavi doğumlu. 2.00 boyunda, orta oyuncu. Celal Bayar Üniversitesi BESYO mezunu. Arkas Spor altyapısından yetişen oyuncu, 2010-2017 yılları arasında A Takımda forma giydi. 

Arkas Spor ile 2012-13 ve 2014-15 sezonlarında şampiyonluk yaşayan Hakkı Çapkınoğlu, 2016-17 sezonunda Efeler Ligi'nde sezonun "En İyi Orta Oyuncusu" ödülünü kazanmıştı. Başarılı oyuncu aynı yıl Türkiye Spor Adamları Ödüllerinde "Yılın Erkek Voleybolcusu" ödülüne de layık görülmüştü. 

2017'den bu yana Halkbank forması giyen Hakkı Çapkınoğlu bu süreçte Başkent ekibinde bir lig, bir kupa ve bir de Spor Toto Şampiyonlar Kupası kazanmıştı. 

30 yaşındaki tecrübeli oyuncuya Galatasaray forması altında başarılar diliyor ve geçmişte kazandığı lig şampiyonluklarını sarı-kırmızılı formayla da yaşamasını temenni ediyoruz. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0