Hatay deplasmanında forma Ozornwafor'un!

Milli aranın ardından ligde zorlu Hatay deplasmanında sahne alacak olan Galatasaray'da akıllara takılan tek soru, savunma tandeminin kimlerden oluşacağıydı.. Milli ara öncesinde bu bölgede Donk - Taylan ikilisinin oynaması beklenirken, milli takımdan dönen yıldız oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıkması tüm planları alt üst etti. Sezonun kaderini belirleyecek olan maçta forma Valentine Ozornwafor'un olacak! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yaşanan koronavirüs vakaları teknik direktör Fatih Terim'in oyun kurgusunda da değişikliğe yol açtı. Hatay deplasmanında sarı kart cezası nedeniyle Marcao ve Luyindama'nın forma giyemeyecek olması nedeniyle bu bölgede Ryan Donk ve Taylan Antalyalı'yı düşünen Terim, milli takımda yaşanan koronavirüs vakasının ardından Taylan'ın hastalanmasıyla birlikte kararını değiştirdi. Geçtiğimiz senelerde Semih Kaya ve Ozan Kabak gibi örneklere sahip olan deneyimli teknik adam Valentine Ozornwafor'u da ilk 11'de sahaya sürecek. Bu sezon sadece 8 dakika şans bulan Nijeryalı oyuncu bir nevi Galatasaray için hem sezonun gidişatını hem de gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağını kendisi belirleyecek. 

21 yaşındaki oyuncuya savunma tandeminde Ryan Donk eşlik edecek. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0