Kemerburgaz için 200 milyon TL!

Galatasaray'a daha önce Kemerburgaz'da tahsis edilen ve futbol A takımının yeni tesislerinin yapılacağı arazide çalışmalar yakın zamanda başlayacak. Dün başkan Mustafa Cengiz tarafından basın mensuplarına yapılan tanıtım sonrasında projenin detayları üzerine çalışmalar başladı. 

Galatasaray camiasının merakla beklediği Kemerburgaz projesi hayata geçiyor. Başkan Cengiz, projenin detaylarını paylaşırken, ruhsatı iptal edilen madencilik firmasının tahliye işlemlerine başlaması ile birlikte artık hukuki engel de kalmadı. Galatasaray camiasının merakla beklediği proje için rakamlar ortaya çıktı. Başkan Mustafa Cengiz dün yaptığı toplantıda "Çizilen proje onaylandıktan sonra sanırım 3-4 ay içinde ilk kazmayı vuracağız. Burada dünya çapında 6 saha yapılacak." ifadelerini kullanmıştı. 

140 dönümlük Kemerburgaz arazisine Galatasaray futbol takımı ve altyapısı iki yıl içinde taşınacak. Kemerburgaz'a yapılacak kamp tesisi için sarı-kırmızılı kulübün kasasından para çıkmayacak ve sponsorlarla bu proje bitirilecek. Başkan Cengiz bunun için de görüşmelerin sürdüğünü duyururken, bu bedelin 200 milyon TL olduğu öğrenildi.

Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'da düşüşün sebepleri konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0