Kulübeden en fazla alan takım Galatasaray!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Konyaspor karşılaşmasından 1-0 galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdüren Galatasaray'da üç puanı getiren isim Emre Akbaba oldu. Mücadeleye yedek soyunarak başlayan milli oyuncu sonradan girerek takımına galibiyeti getirirken, Galatasaray'da bu sene "kulübenin" etkisi bir hayli fazla oldu.

2021 yılında oynanılan lig karşılaşmalarında oyuna sonradan giren oyuncularından en fazla skor katkısı alan Galatasaray, ligdeki son üç golünü de bu isimlerden buldu. Konyaspor maçında galibiyeti getiren Emre Akbaba, bir hafta önce Trabzonspor karşısında da son dakikada beraberliği getirmişti. Hafta sonu Antalya deplasmanında galibiyeti getiren Mostafa Mohamed'de koronavirüs hastalığı sonrasında yedek kulübesinden oyuna dahil olmuştu.

Galatasaray'da bu sezon Onyekuru (4), Muhamed (2), Emre Akbaba (2), Babel, Kerem, ve Sekidika da 1'er golle kenardan gelerek takımına katkı sağladı. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0