Metin Öztürk: Bu kulübün iki sembolü var, Terim ve Ataman!

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleştirilecek olan seçimlerde başkan adaylarından birisi olan Metin Öztürk, seçim süreciyle ilgili olarak Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da seçimin mutlak suretle yapılması gerektiğini belirten Öztürk, göreve gelir gelmez tüzükte de önemli değişiklikler yapacaklarını belirtti. Metin Öztürk'ün futbol şubesi ve diğer şubeler hakkındaki açıklamaları ise şu şekilde oldu..

BU KULÜPTE İKİ SEMBOL VAR: TERİM VE ATAMAN!
Takım şampiyonluğa giderken herkes Fatih Terim diyordu. Sonra bir anda rüzgar tersine döndü ve takım ile hocanın formsuzluğu konuşuldu. Bir anda herkes Fatih Terim’in gönderilmesini istiyor. Bizim dünyada gördüğümüz başarılı örnekler böyle değil. Kurumsal formatta takımın ya da hocanın 10 maçtaki formsuzluğuna göre vazgeçmeyiz. Seçildikten sonra hocamızla konuşacağız. Kendisinin ne istediğini soracağız. Bizim için kulüpte 2 sembol vardır. Biri Fatih Terim, diğeri de Ergin Ataman. Bu iki isim bizim için hayati derecede önemli.. Galatasaray’da 1 kuruş vermeden Ergin Ataman’ı tutabilirdik. Bıktırdık ve gönderdik. Fatih hoca ile ilgili de içeriden ve dışarıdan bıksın, gitsin diye bir çalışma var. Biz, hocanın üstünden yönetsel yükleri alacağız. Haziranda hocamızla konuşacağız. Kendisi devam etmek isterse "Hocam çok yoruldun. Bu kulüp senin kıymetini bazen bildi, bazen bilmedi. Galatasaray’a kattıkların var ama senin de Galatasaray’a borcun var. Bu 3 yıl içinde bize bir yerli hoca armağan et." diyeceğiz. Biz görevi bıraktığımızda hocamız 70 yaşına gelecek. O zaman başkan adayı mı olur, sportif direktör mü olur, yoksa torunlarıyla vakit mi geçirmek ister... Bu Fatih hocamızın karar vereceği bir şey.

AMATÖR SPORLARDA SPONSORLUKLARIMIZ HAZIR
Amatör sporlar Galatasaray’ın ana damarı ama bu ana damar iyi yönetilmedi. Son 10 yılda 200 milyon dolarlık kayıp oluşmuş. Hep kötü yönetmekten. Gidip Bulgar kürekçi, Rumen sutopu oyuncusu getirmişiz. Bizim kendi öz kaynağımız varken onlarla ne işimiz var.? Bizim dönemimizde her branşın sponsoru bugünden hazır. Biz seçimi yüzde 100 kazanacağız ama kaybetsek dahi bu sponsorları kulübe getireceğiz. Biz, Dursun Özbek döneminde de Mustafa Cengiz döneminde de böyle yaptık. Herkes benim Galatasaray için ne yaptığımı Sayın Dursun Özbek’e sorsunlar. Biz PR için veya başka bir şey için burada değiliz.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0