Radamel Falcao'da korkutan detay!

Galatasaray'da bu sezon sakatlıklar nedeniyle uzun süre formasından uzak kalan Radamel Falcao, formda bir geri dönüş sağlarken şanssız bir sakatlık yaşadı. Son olarak tedavisi için İspanya'ya giden ve bu süreçte 10 maç kaçıran yıldız oyuncu, 7 hafta önce formasına kavuşmuştu. Sahalara dönmesinin ardından attığı 3 golle olumlu sinyaller veren tecrübeli oyuncu yine taraftarların gönlünü kazanmıştı.

Ancak sakatlıklardan bir türlü yakası kurtulmayan Falcao bu kez de antrenmanda talihsiz bir an yaşadı. İdmanda Kerem Aktürkoğlu'yla kafa kafaya çarpışan Kolombiyalı forvet acılar içinde yerde kaldı. İki oyuncu da hastaneye kaldırılırken, deneyimli oyuncunun yüz kemiklerinin kırıldığı, Kerem'in ise bir probleminin olmadığı açıklandı. Maskeyle oynama ihtimali pek olmayan Falcao minimum 3 hafta formasından uzak kalacak ve sezonun geri kalanında takımına pek katkı sağlayamayacak. Sabah saatlerinde yüzüne darbe alan Falcao akşam ameliyata alındı. Kapalı bir ameliyat gerçekleştirilirken, yıldız oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da son haftalarda yaşanan düşüş ve Fatih Terim'in performansı Maraton'un yeni bölümünde konuşuldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0