Salih Özcan için karşı karşıya!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içerisinde olan Galatasaray ve Beşiktaş transfer döneminde de karşı karşıya geldi. Gelecek sezonun kadro çalışmalarını yapan iki takımın listesinde Salih Özcan'ın olduğu iddia edilirken, İngiliz basınından çarpıcı bir iddia geldi! 

İngiliz basınından Planetfootball'un Alman kaynaklara dayandırdığı habere göre, 23 yaşındaki futbolcunun sezon sonu Alman ekibinden ayrılacağı iddia edildi. Haberde ayrıca, Salih Özcan ile Galatasaray ile Beşiktaş 'ın ilgilendiği önümüzdeki sezon Türkiye'ye transfer olabileceği belirtildi. Daha önce Alman basınında yer alan haberlerde Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği gurbetçi futbolcu Salih Özcan'ın transferinde sona yaklaştığı ve siyah beyazlı yönetimin başarılı orta saha oyuncusu için kulübü Köln ile her konuda anlaşarak transferi imza aşamasına getirdiği iddia edilmişti.

Köln'ün altyapısından yetişen Salih Özcan, Alman ekibiyle bu sezon lig ve kupa olmak üzere toplam 28 maçta yer aldı ve 1 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0