Samantha Whitcomb takımdan ayrıldı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarı final etabında Nesibe Aydın ile karşılaşacak olan Galatasaray kadın basketbol takımında flaş bir gelişme yaşandı. Bir süredir koronavirüs salgınıyla boğuşan ve uzun bir süre çalışmalarını gerçekleştiremeyen Sarayın Sultanları'nda yıldız isim Samantha Whitcomb'un takımdan ayrıldığı açıklandı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Galatasaray kadın basketbol takımımız oyuncularından Samantha Whitcomb, oyuncunun sağlık problemleri sebebiyle sezonun geri kalanında takımımızın formasını giyemeyecektir. Samantha Whitcomb'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kulübümüze yaptığı katkılar sebebiyle teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Sezon ortasında Courtney Williams'ın ayrılığının ardından Angel McCoughtry takviyesi gerçekleşmiş ancak Amerikalı oyuncu kısa bir süre içerisinde takımdan ayrılmıştı. Euroleague'de transfer döneminin kapanmasına bir gün kala kadroya katılan Samantha Whitcomb toplamda 8 maçta görev yapmış oldu. 

Euroleague Women'da çeyrek final serisinde Fenerbahçe karşısında 2 maçta 14 sayı - 3 ribaund - 2 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki Amerikalı oyuncu, ligde de oynadığı 6 maçta 13 sayı - 2.8 ribaund - 2.6 asist ortalamalarını yakalamıştı. 


FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0