Şener ve Linnes'e talip var!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da aynı zamanda yeni sezon için planlar yapılıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetimin yanı sıra, kadroda düşünülmeyen bazı isimlere de Süper Lig'den talipler çıkmaya devam ediyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Şener Özbayraklı ve Martin Linnes için talip var. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında pek fazla yer almayan ve rotasyonda şans bulan iki tecrübeli oyuncuyu Göztepe yakından takip ederken, bu sezon istediği hedeflerden uzakta olan İzmir ekibinde teknik direktör Ünal Karaman gelecek sezon için raporunu yönetime sundu. Deneyimli teknik adam sağ bek pozisyonu için Galatasaray'da sözleşmeleri sona erecek olan iki yıldızın ismini sunarken, Göztepeli yetkililer iki oyuncunun menajeriyle de temasa geçerek şartlarını sordu. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0