Sözleşme görüşmeleri donduruldu!

Galatasaray'da ara transfer dönemindeki hareketliliğin ardından iç transferde de hareketli günler yaşanıyordu. Ancak son haftalarda ligde yaşanan kayıplar sonrasında yönetimden flaş bir karar geldi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sözleşme görüşmeleri donduruldu. Son dönemde yaşanan puan kayıpları sonrasında yönetimden flaş bir hamle geldi. Başkan Mustafa Cengiz'in bazı futbolcularla yapılan yeni sözleşme görüşmelerini sezon sonuna kadar dondurma kararı aldığı öğrenildi. Fernando Muslera'nın sözleşmesinin uzatılmasının ardından Galatasaray yönetimi bir süredir Christian Luyindama, Marcao, Ömer Bayram ve Emre Akbaba ile görüşüyordu. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon sonunda bu futbolcularla ilgili kesin karar verilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0