Abdurrahim Albayrak: Seçim en geç Haziran ayında yapılacak!

abdurrahim albayrak

Galatasaray'da 29 Mayıs tarihinde yapılması gereken başkanlık seçimiyle ilgili dün Mustafa Cengiz yönetimi haksız ve hukuksuz bir karar alarak seçimin iptal edildiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Galatasaray'da taraftarlar Mustafa Cengiz'i #İstenmiyorsunCengiz hastagiyle Twitter'da istifaya davet ederken kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'tan konuyla ilgili açıklama geldi. 

Abdurrahim Albayrak gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından seçimle ilgili bir açıklama yaptı. Albayrak yaptığı açıklamada seçimin en geç Haziran ayında yapılacağını duyurdu. Abdurrahim Albayrak, "Camiamız hiç merak etmesin, Kulübümüz Olağan seçimi en geç Haziran ayı içerisinde yapacaktır" sözlerini söyledi. Ancak bu da Galatasaray taraftarının tepkisini azaltmadı. Galatasaray'da taraftarlar kulübün seçimi 29 Mayıs tarihinde yapmasını istiyor. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0