Chelsea Dungee resmen Galatasaray'da!

Chelsea Dungee

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon final oynayan Galatasaray, gelecek yıl için transfer çalışmalarında sona geldi ve kısa rotasyonunu WNBA'den Chelsea Dungee ile güçlendirdi. Galatasaray, Chelsea Dungee ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 

Gelecek sezon EuroLeague Women'da mücadele edecek olan Galatasaray, 2021 WNBA draftında 5. sıradan draft edilen Chelsea Dungee'yi kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray, ABDli oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 

CHELSEA DUNGEE KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Chelsea Dungee kimdir? 1997 doğumlu olan Amerika Birleşik Devletli oyuncu, basketbol kariyerine doğduğu yer olan Oklahoma’da başladı. Okullar arası düzenlenen Oklahoma Secondary School Activities Association (OSSAA)’da 25 sayı ortalamasının üzerinde oynayarak Preston High School’un şampiyonluğuna yardım etti. Kolej kariyerine Oklahoma’da başlayan şutör gard, dört sene boyunca Arkansas Razorbacks takımında forma giymesinin ardından 2021 WNBA draftında 5. sırada Dallas Wings tarafından draft edildi. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0