Efe Güven: Oyuncularıma çok ciddi saygı duyuyorum!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off etabında adını finale yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu. Takım olarak zor bir süreç geçirdiklerini belirten Güven, tüm olumsuzluklarına rağmen sahada mücadele eden oyuncularını tebrik ettiğini belirtti. 

İnanılmaz şanssız ve talihsiz bir sezon başlangıcı yaptık. Sezonun başlangıcından bugünkü maça kadar. Bir oyuncumuz bileğini burktu. Sonra çıkıp tekrar oyuna girdi. Bu sezon hayatımda nadir rastlayacağım bir tecrübeye sahip oldum. Böyle bir hastalıktan çıkıp, hiç hazır olmadan 5 maç oynadılar. Dördüncü maç dışında hepsini sonuna kadar oynadılar. Oynadığımız ilk maçta 8-9 kişi çıktık sahaya. O maç ben de atıldım. Oyuncularıma çok ciddi saygı duyuyorum. Onların emeklerine teşekkür ediyorum. Sezon boyunca hiçbir şekilde durdurulamadık; ama Covid-19 durduracak diye çok korkmuştuk. O da bizi durduramadı ve hedefimize ulaştık. 6 sene sonra ilk defa final oynayacağız. Ekrem abiden sonra Türk antrenör olarak bunun bana nasip olması ayrı bir gurur.  İnşallah önümüzdeki senelerde de tekrar finalleri oynayacak takımları kuracağız. Bunun çalışmalarına başladık. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Dışarıdan bir basketbol adamı olarak bakarsanız da bu seriyi Nesibe Aydın 3-0 bitirebilirdi. Açıkçası bence sezonun takımı Nesibe Aydın. 3-2’ye kadar gitti seri. Onları da tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0