Gedson Fernandes: İyi konsantre olduk, dersimize iyi çalıştık...

Süper Lig'de dev derbide Galatasaray'da Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla devirerek şampiyonluk umutlarını son 2 haftaya taşırken Gedson Fernandes karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İYİ KONSANTRE OLDUK, DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK
“Aslında sadece bu maça değil her maça hocamız ve ekibi bizi en iyi şekilde hazırlıyor. Bu maça da aynı şekilde hazırlandık. Çok özel bir hazırlık yapmadık. Her maça nasıl ciddiyetle, nasıl iyi hazırlanıyorsak bu maça da aynı şekilde hazırlandık. Tabii ki kazanmamız gerektiğini çok iyi biliyorduk. İyi konsantre olduk, dersimize iyi çalıştık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. İki maçımız kaldı. Yapmamız gereken iki maçta iki galibiyet almak. Ondan sonra ne olacağına bakacağız ama odak noktamız bu iki maçtan altı puan çıkartmak.”

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0