Halil Dervişoğlu: İnşallah galibiyetlerimiz böyle devam eder...

Süper Lig'in 39. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, mücadeleyi Halil Dervişoğlu ve Emre Akbaba'nın golleriyle 2-0 kazanarak derbi öncesi şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Sarı kırmızılılarda perdeyi açan isim olan Halil Dervişoğlu maç sonrası konuştu. 

İNŞALLAH GALİBİYETLERİMİZ BÖYLE DEVAM EDER
“Bugün gol attığım için ve üç puan aldığımız için çok mutluyum. İnşallah galibiyetlerimiz böyle devam eder. Oyunu domine eden taraf bizdik. Bugün golü erken bulduk. O yüzden daha rahat oynadık. Pozisyonlarda daha etkili olmamız lazım. Öyle olduğu zaman daha çok gol buluruz.Gol sevincim Hollanda’da doğduğum yeri ifade ediyor. Sevenlerim çok ve böyle güzel bir gol sonrasında onları anmak istedim.” 

DERBİLER FARKLI OLUYOR
“Derbiler farklı oluyor. Takım olarak her zaman hazırlandığımız gibi hazırlanacağız. Bu oyunumuzla devam edersek güzel bir maç olur.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0