Marcao sözleşmesini uzatıyor!

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da iç transferde de imzalar atılmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten yönetim, seçim öncesinde takımın kilit isimleriyle yeni sözleşme imzalama kararı aldı. Uzun bir süredir görüşülen Marcao, sözleşmesi uzatılan ilk isim oldu! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluk yarışında yer alan Galatasaray'da iç transferde hareketlilik devam ediyor. Sezon sonunda gerçekleşecek olan seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan Mustafa Cengiz, giderayak son imzalarını da attırmak üzere.. Daha önce takım kaptanı Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatan yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Marcao ile de yeni sözleşme hakkında her konuda anlaşma sağladı. Brezilyalı savunmacının sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatan yönetim, oyuncunun maaşında da ciddi bir iyileştirme gerçekleştirdi. Bu sezon 850 bin Euro ile sarı-kırmızılı takımın en az kazanan isimlerinden olan Marcao'nun garanti ücretine yüzde 50 zam yapıldı. Yeni sezonda 1.2 milyon Euro kazanacak 24 yaşındaki solak stopere ayrıca performans bonusları da ödenecek. 

Beşiktaş derbisinde Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Marcao hiç kuşkusuz sahanın en iyi isimleri arasında yer aldı. Bu sezon teknik direktör Fatih Terim'in, sakatlıktan döndükten sonra Muslera ile birlikte yedek bırakmadığı iki oyuncudan biri olan Marcao, 40 maçta sergilediği performansın ödülünü almış oldu. Marcao'dan sonra imza sırası Emre Akbaba ve Luyindama'ya geldi. Bu iki oyuncuyla da kıas sürede anlaşmanın yapılması bekleniyor.

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Burak Elmas röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0