Mohamed sedyeyle terk etti!

Beşiktaş karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da maç sonunda yaşanan bir detay galibiyete rağmen teknik heyetin canını sıktı. Karşılaşmaya ikinci yarıda dahil olan Mostafa Mohamed son dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerden kalkamadı ve oyunu sedyeyle terk etti.

Mücadelenin uzatma dakikalarında sol köşe noktasına yakın bir noktada yaşanan pozisyonda Necip Uysal'ın arkadan müdahalesi sonrasında Mostafa Mohamed maç sonu kendisini yere bıraktı. Necip'in arkadan bileğine basması sonrasında ayağa kalkamayan Mısırlı oyuncu, son düdüğün ardından sağlık görevlilerinin müdahalesi gerçekleşti. Bir hayli acı çektiği görülen Mohamed için sedye gelirken, Mısırlı oyuncunun ayağa kalkamaması sonrasında oyun alanını bu şekilde terk etmek zorunda kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada Mostafa Mohamed’in sol ayak bileğinde, darbeye bağlı yumuşak doku ve kemik ödemi tespit edildiğini açıklandı.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0