Mustafa Cengiz: Fatih Terim ile devam etmeyeceğim!

Galatasaray başkanı olarak görev yapan Mustafa Cengiz bugün yaptığı basın toplantısında birbirinden ilginç açıklamalarda bulunurken, teknik direktör Fatih Terim hakkında yaptığı açıklama bomba etkisi yarattı. Haziran ayında aday olup - olmayacağı meçhul olan Cengiz, göreve devam etmesi halinde Fatih Terim ile yola devam etmeyeceklerini açıkladı! 

12-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek seçimler için aday olup - olmayacağına yönelik soruya "Yönetimimden biri aday olursa onu destekleyeceğim. Ben aday olmayacağım. Yeniden değerlendireceğim. 1 aylık süreç var. Mevcut adayların Galatasaray'a zarar verme tehlikesini, yeterli olmama tehlikesini görürsem ve taraftardan mutlak destek görürsem, adaylık kararımı değerlendireceğim." şeklinde cevap veren Mustafa Cengiz, ligin son maçının ardından teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara da cevap verdi. 

Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada "Sevgili Fatih Terim hocamız, konuşurken beni buz gibi etti. Abdürrahim ve arkadaşlarla beraberdik. Yusuf yerinden fırladı. Benim gözlerim faltaşı gibi açıldı. İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar dedi. Bir takım kuruluşlar, sonra doğrudan beni hedef alarak 'Düşman' dedi. 'Ben Bodrum'a gidiyormuşum' falan dedi. Beni kastetti, aptal olmak lazım anlamamak için. Fatih Hoca'dan biz bunu hiç beklemedik. Galatasaray'a büyük hizmetler etti. En büyük etmenlerden biridir ama tek etmen değildir. Geçmiş hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ben olduğum sürece asla sözleşme yapmam. Çünkü ben düşmanıyım. Bir şartım var, çıkar özür diler, oturup o zaman konuşuruz. Benim de inanmam gerekiyor. Bir takım istekleri de var." ifadelerini kullanarak, yola devam etmeyeceğini deklare etmiş oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0