Olympiacos, Sofiane Feghouli'ye talip!

sofiane feghouli

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Sofiane Feghouli'ye Yunanistan'dan talip çıktı. Takımdan gönderilmesi planlanan Feghouli'ye Yunan ekibi Olympiacos'un talip olduğu ortaya çıktı. 

Yunan basınından Sport24'te yer alan habere göre, Olympiacos, Sofiane Feghouli'yi kadrosuna katmak istiyor. Yunan ekibinin bu sezon Galatasaray'da istikrarlı bir oyun sergileyemeyen yıldız futbolcu için yakın zamanda hamle yapacağı ve 3 yıllık sözleşme teklif edeceği öğrenildi.

Sözleşmesi 2022'de bitiyor

West Ham United'dan 2017 yılında sarı kırmızılı kulübe transfer olan Sofiane Feghouli, bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam çıktığı 25 maçta 2 gol 4 asistlik bir performansa imza attı. Galatasaray'dan yıllık 3 milyon euro kazanan Feghouli'nin takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0