Ömer ve Linnes için talip var!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi biten isimlerden Ömer Bayram ve Martin Linnes kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu sezon rotasyonda şans bulan iki tecrübeli oyuncu için son olarak Süper Lig takımlarından Göztepe'nin ilgisi olduğu ortaya çıktı. 

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gelecek sezon Avrupa Kupaları'nı zorlayacak bir ekip yaratmak isteyen yönetim, Galatasaray'ın yıldızlarına kanca attı. Göz-Göz yönetiminin, savunma transferi için şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptıran Cim-Bom'un iki oyuncusu Martin Linnes ve Ömer Bayram'a talip olduğu iddia edildi. Kulüpleriyle sözleşmeleri sona eren iki oyuncunun da bonservis engeli bulunmuyor. Ancak iki oyuncunun da önceliği Galatasaray'a verdiği ve yapacakları görüşmenin ardından kariyerlerindeki yeni yol haritasını belirleyecekleri öğrenildi. 

Ömer Bayram bu sezon Galatasaray forması altında 38 maçta 1665 dakika sahada kalırken 4 asist yaparken, Martin Linnes forma giydiği 26 maçta 1918 dakika sahada kaldı ve 4 asistlik katkı sağladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0